Motorització Portes Per als vianants (COVID-19 i Llei accessibilitat)

by

CONTROL PARKING, S.L. ofereix, des de fa anys i d’acord amb la Llei d’accessibilitat, la motorització d’accessos per als vianants (principalment de portes batents d’obertura lateral, entre altres), tant en edificis, comerços, pàrquings, hotels, hospitals, etc., aconseguint un accés ràpid sense barreres i respectant l’eficiència energètica, cal destacar que aquest tipus de motoritzacions no sols beneficien a aquells/as usuaris/as que tinguin una edat avançada i/o mobilitat reduïda, sinó que també ofereix avantatges a aquelles persones que requereixen un accés ràpid i segur, especialment quan aquestes van carregades o amb cotxets de nens, lliteres en hospitals, bosses en comerços, equipatges en hotels, material en magatzems, etc., a més és una porta que mai es queda oberta ja que sempre tanca i assegura automàticament. A nivell de dispositius de detecció i seguretat aquest tipus de sistemes (màquines) es troben regulats per una normativa especÍfica a la que cal donar compliment tant instal·lant les mesures de seguretat requerides com en el lliurament de la documentació preceptiva per part de l’industrial que realitza la instal·lació (Marcatge CE, Declaració Conformitat UE, etc.).

Control Parking, S.L. ha col·laborat en l’edició de la norma UNE 85121:2018 Portes per als vianants automàtiques. Instal·lació, ús i manteniment, per la qual cosa els nostres treballs garanteixen el compliment de la normativa i que els elements, dispositius i materials, com sempre, són de les millors i més reconegudes marques del mercat. Ara amb la pandèmia del COVID-19 la motorització d’accessos per als vianants està sent un útil aliat contra la mateixa com a mesura de barrera ja que permet fer ús de la porta sense necessitat de tocar-la, també es pot combinar amb dispositius de control de temperatura, comptador d’aforament, polsadors sense contacte, etc. Control Pàrquing, S.L. li ofereix l’última tecnologia, si desitja més informació no dubti a contactar amb nosaltres.