Vicepresidència Nacional del Gremi Grecer XXI – Seguim treballant per al sector, Control Parking, S.L.

by

Control Parking,

Després d’anys treballant intensament, defensant i fent costat al sector de les portes industrials, de garatge i comercials, des de la vocalia, entre altres, del reconegut gremi de manyans Grecer XXI; Un dels nostres directius de Control Parking com a fruit del seu esforç i dedicació va passar a ser responsable tècnic normatiu de l’esmentat gremi, lloc de rellevància i responsabilitat a nivell nacional. Després d’una trajectòria plena de grans assoliments i esforç desinteressat, per unanimitat, ha estat nomenat recentment Vicepresident del Gremi de manyans GRECER XXI càrrec que sens dubte exercirà amb la serietat i rigorositat que caracteritzen al nostre company.

Una vegada més CONTROL *PARKING, S.L. demostra la seva alta capacitació professional i compromís amb el sector, liderant i complint amb l’encomanat.