Control Parking partícip de la Història

by

L’Equip de Control*Parking, demostrant una vegada més la seva professionalitat i alt nivell de competència, ha realitzat l’adequació a la Normativa d’aplicació de diverses portes automatitzades que ofereixen l’accés a l’interior del conegut Centre Penitenciari per a homes de Barcelona, el nom original va ser el de Presó Cel·lular (entre altres destaca l’ús del panòptic) més tard es coneixeria popularment com a presó “La Model” ja que havia de ser un model per a la resta de presons. Com a dada d’interès, entre altres, dir que aquesta presó va ser construïda entre 1881 i 1904 amb un projecte arquitectònic de José Doménech i Estapá i Salvador Viñals, aquesta presó tancada des de 2017 és accessible al públic per a visites.

Sens dubte el projecte d’adequació de les portes automatitzades de referència ha estat complex buscant l’equilibri entre arquitectura, elements originals, seguretat i Normativa d’aplicació sense trencar la visió original, arquitectònica i històrica del conjunt.

Una vegada més al costat de la història de la ciutat de Barcelona, Control*Parking.